Pagini

miercuri, 28 martie 2012

Pentru atingerea idealul in greutate!!!







Bicicleta eliptica implica exercitii de aerobic sau cardiovasculare.


  Pentru a incepe o sedinta plaseaza-ti picioarele in locul special creat pentru ele (pedalele). Faptul ca picioarele stau fixe te va ajuta sa realizezi niste exercitii unice. Miscarea eliptica este naturala si se potriveste corpului; astfel, sedintele vor fi foarte placute. Ea reduce stresul si impactul asupra muschilor si articulatiilor.  
De vreme ce timpul este din ce in ce mai putin, o bicicleta eliptica te poate ajuta mult. Iti vei lucra tot corpul cu un singur aparat si vei economisi timp - nu vei mai fi nevoita sa mergi de la aparat la aparat, in functie de fiecare zona a corpului.  
Bicicleta eliptica are beneficiul ca este indicata pentru incepatori, dar si pentru atleti. Si pentru ca majoritatea oamenilor o folosesc cu placere, bicicleta eliptica functioneaza conform unei anumite reguli. Sedintele complete te vor ajuta sa ai o sanatatea cardiovasculara buna.  
De obicei este nevoie de 20 de minute de exercitii la bicicleta eliptica pentru a incepe sa arzi calorii si sa iti imbunatatesti sanatatea. Daca esti incepatoare, lucreaza 20 de minute la bicicleta eliptica si mareste durata sedintei pe masura ce iti imbunatatesti nivelul de fitness. Incearca sa iti propui sa lucrezi 3 zile pe saptamana si ajungi pana la 5 atunci cand esti intr-o conditie fizica mai buna.  
Bicicleta eliptica are inca un beneficiu si anume ca este perfecta pentru arderea grasimilor. Pentru a le arde efectiv, trebuie sa faci exercitii moderat la bicicleta eliptica pentru o lunga perioada de timp.

 Sfat: Daca va permite bugetul si aveti un spatiu mai larg acasa ar fi ideal sa achizitionati o astfel de bicicleta!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu